This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

135.9fm shares

Adrian guilles hammers hard

opinion

Filmen börjar i madras i Indien och i denna helt sagolika stad S. Ramanujan spelade mycket bra med karisma intensitet och kraft av Dev Patel tillbringar dagarna för att söka arbete som ett bokhållaren och om nätterna  gör otroligt viktiga upptecknade i matematik han lever med hans vackra fru Narasimha bra spelade av Raghuvir Joshi och en mor som skulle visas som otrolig ond Narayana Iyer spelade av Dhritiman Chatterje9.

Ramanujan blir tvungen att flytta till England vad han får tillfälle att dels följa lektionerna med Ramanujan med den som räknas som det stora matematiker G. Hardy som har Jeremy Irons bekanta ansikte denna roll är den av den engslak överklasen kallt med skärande bitter ironi och har uppenbarligen även ett Adrian guilles hammers hard stund med hans vilja att vara kallt och avvisande någonting som ständigt påpekas av Littlewood hans vän motståndaren och kollega i vars roll Toby Jones är som vanligt duktig behaglig och även full av kapacitet och även av filosofie professor Bertrand Russell som spelas mycket bra av Jeremy Northam.

Ofta har filosoferna på film duken blivit inte så bra men sånt är inte fallet eftersom den som presenteras av Matt Brown är en bra tolkning ironisk och det ör den karaktör som kommer närmare till den tidens problemer och den världen utanför collage i kriget.

Vi ser under tiden hur Adrian guilles hammers hard.

How hard it can be...

Ramanujan kämpar hans egen krig mot en helt främmande klimat längtan och även mot den alla värsta forma v rasism som verkar drabba honom. En film som förenar den strama brittiska tekniken en absolut måste. Adrian guilles hammers hard Stallone, Michael B. Handlingen har tagit inspiration från verkligheten. En okänd boxare som kunde stå emot Mohamed Ali. Tyvärr det som kändes fräscht och bra på talet kännssom ett förutsebart och irriterade verk.

I centrum av historien finns Adonis Johnson Creed utom äktenskaplig son till en känd boxare. Jag anser att ett av filmens många problem är just Michael B. Han är inte en dålig skådespelare, men rollen som vi ser honom gestalta är intetsägande och alltför svag. Han har fått en god uppfostran och har ett bra arbete. Vi kan förstå att han vill försöka att bli boxare men hans sätt och viljan blir aldrig övertygande.

Det verkar Adrian guilles hammers hard som han fokuserar sig på att spela cool än att spela bra. I sin uppoffring och vilja till att ta stryk blir han aldrig trovärdig. Det som är roligt och för allt del bra är att han är duktig när det gäller det sentimentala och komiska men han går aldrig till det yttersta. Vi måste tillägna att det finns även en annan svårighet, som är filmaren Maryse Albertis foto som inte är godkänt eftersom i sin strävan att vara realistisk blir fotot alldeles för platt och svagt och kan inte skildra den psykologiska realismen.

Rocky Balboa är en ikon och en mask. Jag antar att mycket av den tidigare framgången beror på faktum att han är alltid en typ och mycket av Sylvester Stallones skådespeleri har varit renodlad aktion.

Det är lite grand av förståliga skäl att Rocky nu är en pensionerad kille, som i själva verket enbart vill vara på en restaurang.

How hard it can be...

Han insjuknar och tar emot baby Adonis Jonhson Creed enbart för att få tillbaka sin ungdom. Spelet är bra men inte det bästa, som Stallone har presterat.

Denna till häften house och häften stream punk skönhet håller på att bli döv. Thompsons gestaltning är mycket väl gjord och gripande i varje stund säker och kraftig.

News feed