This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

135.9fm shares

Washing machine dildo

opinion

Full pott i Aftonbladet och Expressen! Högsta betyg i Aftonbladets test! Stimulerande sug, om och om igen! Recenserad i Aftonbladet med bra betyg! Klitorisgel från Durex, känd från TV-reklamen!

Primärmeny

En kul och snygg dildo till kanonpris! Fantastiskt bra och mångsidigt glidmedel!

Allt från dildos till glidmedel

Läcker design för g-punkt och klitoris! Stimulerar Washing machine dildo innovativ värmefunktion och vibrationer! Unika pluggar i olika storlekar för anal stimulans!

En exakt avgjutning av Madisons bakväg! Upplev en helt ny sorts orgasm, flera gånger om! För intensivare, snabbare och fler orgasmer! Upplev en helt ny sorts orgasm, när du är på språng! Nyskapande rabbitvibrator som utnyttjar duschstrålen!

Kraftfull vibrator för g-punkten! Om du ångrar ett köp så har du alltid 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka. Vi erbjuder ett Washing machine dildo Sveriges Washing machine dildo sortiment av sexhjälpmedel, sexleksaker och sexiga underkläder till priser som tål att jämföras.

Vi levererar från eget lager i Sverige och våra lagersaldon uppdateras i realtid. Det gör det möjligt för oss att tillhandahålla snabba och tillförlitliga leveranser. Beställer du innan kl Din beställning skickas i ett omsorgsfullt förpackat och diskret paket. Om du skulle ångra din beställning, så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varorna och få pengarna tillbaka.

Du kan nå vår kundtjänst via telefon eller e-post. E-post besvarar vi senast inom 24 timmar på vardagar och oftast betydligt snabbare än så. Hos oss handlar du dina sexleksaker och sexhjälpmedel tryggt och anonymt. Vi värnar om våra kunders integritet och skickar därför inte ut någon oönskad reklam.

Din beställning skickas i ett anonymt paket med diskret avsändare. Samtliga anställda på Passion of Sweden har dessutom tystnadsplikt.

Samtliga produkter hos Passion of Sweden är lagervaror vilket garanterar snabba leveranser. Vi har ett heltäckande sortiment sexleksaker, sexhjälpmedel, glidmedel, massageoljor och kondomer. Om du mot förmodan inte skulle hitta det Washing machine dildo letar efter så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska bli "Washing machine dildo" nöjd och återkommande kund. Vi har kompletterat sortimentet med ett stort utbud sexleksaker från svenska Lelo.

Det är lite lyxigare dildos och vibratorer med hög kvalité och snygg design. Självklart så har vi även tagit in fler leksaker i det lägre prissegmentet också. Din varukorg är tom.

Secret of Love 4.

Tenga Air-Tech Vacuum Cup 4. Durex Washing machine dildo Orgasmic Gel 10 ml 4. Pjur - Original 5. Funky G-spot Surprise 4. Satisfyer Men Heat Vibration Stimulerar med innovativ värmefunktion och vibrationer! Satisfyer Plugs 3-pack, svart Unika pluggar i olika storlekar för anal stimulans! Womanizer Liberty - Blå Upplev en helt ny sorts orgasm, flera gånger om! Satisfyer Pro 2 - Next Generation 4.

News feed