This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

135.9fm shares

A new bumhole smashed

opinion
Nya svenska MMA-talanger

Så det kom inte som någon överraskning när nyzeeländaren var snabbt ute på sociala medier och sågade organisationen, dess VD Dana WhiteUSADA och Jon Jones efter att den sistnämnda återigen fått problem i A new bumhole smashed med en dopningstest. På sitt Instagram-konto delar han med sig av sina tankar kring Jones senaste incident och är inte nådig i sin kritik gentemot hur organisationen valt att hantera ärendet.

Ett inlägg delat av The Super Samoan markhuntfighter 23 Dec kl. Ett inlägg delat av The Super Samoan markhuntfighter 24 Dec kl. I och med detta samarbete kommer Kimuras läsare att kunna följa med svenska MMA-talanger från starten av deras resa. Kimura startades av tre MMA-fans som hade som ambition att sprida sporten in i det svenska folkhemmet. I och med detta samarbete tar vi ett steg närmare det målet.

Som Nordens största nyhetssida för kampsport är detta ett unikt tillfälle att hjälpa till med att exponera svenska talanger, där vissa i framtiden kommer att synas på de absolut största scenerna.

Vem vet, man kanske får se nästa svenska UFC-mästare i en av våra sändningar, meddelar Kimuras chefredaktör Jaser Davari. Syftet i sin korthet är att A new bumhole smashed amatör-mma till alla i Sverige.

blondin kennedy leigh smashed onto...

Med Kimuras expertis, kompetens och infrastruktur så kommer vi kunna livesända alla MMA-ligan tävlingar och SM till alla i Sverige — helt kostnadsfritt. Kimura har länge tillhört toppen av media-outlets vad det gäller MMA i Sverige. Det kombinerat med hur dem framställer sporten och dess atleter gjorde dem tidigt till en favorit för att ingå i detta projekt och vi är väldigt glada att äntligen vara i mål med att säkra helasäger sponsoransvarig och CFO SMMAF Dick Klingemo.

Under slutet av sände Kimura. I och med detta samarbete kommer svenska MMA-talanger att få chansen att visa upp A new bumhole smashed för en ny skara fans som tidigare inte var möjligt. Med sin snygga produktion och stora plattform och inbitna mma-fans kommer Kimura sprida amatör mma till hela Sverige, kostnadsfritt.

Det tror vi inget annat land kan säga, fortsätter Dick Klingemo. Vårt fokus har varit att få sporten att växa i Sverige och skapa ett forum får svenska MMA-fans, nya som gamla. Det får ni inte bara missa! Årets första Bellatorgala, Bellatoräger rum i The Forum i Los Angeles-förorten Inglewood natten mellan lördag och söndag svensk tid.

Ryssen svarar på A new bumhole smashed om mötet med Conor McGregor vid UFCen match som Khabib vann via submission i fjärde ronden efter att mer eller mindre totalt dominerat oktagonen fram till avslutet.

It was very good when he tapped. It meant a lot to me, when he tapped. But what about if you smash him all four rounds and then he taps? Khabib får frågan om utmanaren hade bättre timing än andra fighters han mött.

Till exempel används texten “i...

It just showed his A new bumhole smashed. Khabib tror inte heller att Conor vill möta honom igen på grund av dominansen, men ryktena om att UFC vill se ett returmöte verkar inte vilja ge med sig.

I helgen äger Fight Club Rush 4 rum och återigen är Västerås stolthet Tobias Harila i fokus när han ställs mot  Azevedo i huvudmatchen. Harila har ett rykte om sig att matchas frekvent.

Blondin fågelunge abby korsa blir...

Vi har tidigare benämnt Harila som en av Sveriges mest aktiva fighters och backar sällan från utmaningar. Harila gick exempelvis två matcher med ca. Ni har möjlighet att ta del av matcherna genom Kimura. Kimura kommer i samarbete med Fight Club Rush även sända deras fjärde gala som äger rum samma dag. Vill ni gå på galan kan ni  köpa biljetter här.

to all u fuckers dahahahahaha...

Har ni inte möjlighet att ta er till Västerås kommer "A new bumhole smashed" galan att sändas för endast kronor som PPV. Streamen till  galan kan ni köpa här. I helgen är han äntligen tillbaka. Publikfavoriten från Rinkeby i Stockholm, Hamza Bougamza. Han har haft en otursdrabbad MMA-karriär med skador och matcher som blivit inställda. Nu säger han till Kimura. Hamza Bougamza har vi inte sett tävla sedan och det beror till stor del av att han har haft extremt svårt att få matcher.

Han är endast i sin unga MMA-karriär.

Bougamza är en meriterad thaiboxare A new bumhole smashed några av hans meriter är följande; 5x Swedish champ, 2x Scandinavian champ, 1x European champ, 2x Worldchampion. Under Fight Club Rush 4 i Västerås möter han den obesegrade Darius Buda och hoppas kunna visa att han är en kraft att räkna med.

Bougamza vill även se hårdare regler kring bantning, detta efter att ha bevittnat Henry Cejudos match mot TJ Dillashaw. Det var en stor snackis innan matchen att Dillashaw gick ned för många kilo. Bougamza anser att stoppet i matchen var korrekt och att en fighters hälsa alltid skall vara primärt.

Än en gång är lätta-tungviktsmästaren Jon Jones i rampljuset av fel anledningar. Inför hans returmatch mot svenska Alexander Gustafsson uppdagades det att Jones testat positivt för oral turinabol. Alexander Gustafssons manager Nima Safapour gav ett uttalande genom Facebook och uttrycker sin frustration över nattens händelse.

Again with this guy, and we are told that is the way its going to be. A new bumhole smashed out a use exemption on a strict liability violation. Its an absolute joke.

News feed