This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

135.9fm shares

Group pool

opinion

Luftbehandlingsaggregat avsett för badhus och spaanläggningar. Tillsammmans med vårt systebolag DencoHappel har Group pool 45 års erfarenhet av ventilation miljöer med hög luftfuktighet och hög korrosionsrisk.

Klicka här för att se vår CAIR pool- video! Att skapa ett bra inomhusklimat i en simhall eller spaanläggning kan vara en tuff utmaning.

Med CAIR pool från FläktGroup får du prestanda och exakt kontroll som ger dig de Group pool förutsättningarna för en optimal lösning. Hjärtat i CAIR pool är de högeffektiva värmeväxlarna och den valbara reversibla värme- pumpen — tillsammans säkerställer de energiåtervinning och flexibilitet i toppklass.

En översikt

Aggregatet kan anpassas för olika korrosionsklasser och är konstruerat för smidig service  och enkel rengöring enligt hygienstandarden VDI Svårslagen värmeåtervinning Kärnan i CAIR pool -lösningen är en dubbel-plattvärmeväxlare som ger återvinning av högsta klass.

Den patenterade designen med vinklad konstruktion förbättrar åtkomst mellan växlardelarna och förenklar Group pool.

Villa Midgård med i Poolspecial...

Funktionen erbjuder också nattkyla, samtidigt som spjällets konstruktion reducerar tryckfall och ökar energieffektiviteten. Innovativ fläktstyrning Den innovativa fläktstyrningen blandar friskluft med återcirkulerad luft och anpassar mixen kontinuerligt Group pool närvarograden, vilket optimerar energiförbrukningen. Driftsavbrott på en fläkt kompenseras av de övriga så att "Group pool" förhindrar korrosionsskador på byggnaden. Styrning och kommunikation CAIR pool justerar automatiskt sitt funktionssätt för optimal avfuktning och anpassar sig kontinuerligt till poolens temperatur.

Integrerad pekskärm förenklar lokal styrning och övervakning.

Straight dude gets to taste gay cock

Pornhub is home to the...

Hairy hunk tube

Big tit blonde fucking hairy...

Teen squirt big cock

Etiketter: Veronica rodriguezTeen squirtBig dickTiny...

News feed